Palvelut

Rohkaisua ja ideointia – roppakaupalla.

Kaikki Sohvalla Oy:n palvelut perustuvat kuuntelemiseen, keskustelemiseen ja kirjoittamiseen.

Alla muutama esimerkki, ole hyvä.

Etsitkö kuuntelijaa omille ajatuksillesi?

Selvä.

Ihmisen luonnollinen tarve inhimilliselle läsnäololle ja vuorovaikutukselle unohtuu helposti nykyaikaisessa yksilö- ja suorituskeskeisessä arjessa, jota digitaalisuus raamittaa. Rohkaisu ja ideointi ovat tarpeen etenkin heille, jotka kaipaavat jotakin muutosta.  Työurat ja -tehtävät ovat yhä enemmän uniikkeja, joten vertaistuen löytäminen voi olla haastavaa. Organisaatioissa muodostetaan uusia tehtäviä, joita hoitaa vain yksi ihminen myös muilla kuin johtaja- ja esimiestasoilla. Palautteen saaminen on harvinaista, mutta eteenpäin olisi mentävä. Vaikuttaako tutulta?

Tässä pari ratkaisuvaihtoehtoa:

  • Sohva on aikaa (1,5 h) , jolloin minä  kuuntelen, kun sinä saat jutella itsellesi tärkeistä asioista. Arjessasi on varmasti jo ihan tarpeeksi tavoitteita muutenkin, joten jospa vaan rentoutuisit. Oikeasti. Lupaan, että mielesi virkistyy.
  • Peili on muistio (A4), jossa ovat havaintoni Sohva -keskustelusta. Kirjoitan sen mitä kuulen ja mitä havaitsen.
  • Kynä on kirjallista sisältöä, kuten profiilikuvaus tai hakemusteksti, tai kommentteja valmiiseen tekstiin, kuten opinnäytetyöhön.
  • Jakkara on nuorille suunnattu palvelu, jonka aikana (1 -1,5 h) selvitämme yhdessä nuoren sisäisen motivaation, vahvuudet ja osaamisen. Nuori saa edellä mainitut asiat kirjallisena palautteena.

Vai etsitkö ideoita yrityksesi kehittämiseen?

Sehän sopii mainiosti.

Ovatko omat kehitysideat lopussa tai onko sinulla ideoita, joiden pyöritteleminen omassa päässä ei etene? Onko sinulla ajatuksia, joiden puhtaaksikirjoittamiseen ei tunnu löytyvän aikaa? Tai haluaisitko ulkopuolisen näkemyksen tuottamaasi tekstiin?

Apu voisi löytyä näistä:

  • Lamppu on lista, joka muodostuu kuudesta (6) yrityksesi toiminnan kehittämiseen liittyvästä ideasta sekä yhdestä (1) aikataulutetusta toteutussuunnitelmasta.
  • Kynä on sovelettavissa ilman muuta myös yrityksen tarpeisiin. Teksti voi olla esimerkiksi tuote- tai tapahtumakuvaus. Tai haastattelu yrittäjästä itsestään.
  • Sohva -keskusteluista voidaan muodostaa myös viiden (5) tai kymmenen (10) kerran sarja, jolloin keskusteluajat voidaan aikatauluttaa etukäteen tietylle ajanjaksolle. Yrityksen liiketoiminnan kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että yrittäjä pysähtyy ja kuuntelee itseään. Sohvalla siihen on varattavissa aikaa.
  • Silta on ryhmäkeskustelu, jossa vahvistetaan jäsenten välistä vuorovaikutusta.
  • Suositus on henkilökohtaiseen keskusteluun perustuva arvio ”hyvästä tyypistä”.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)sohvalla.fi niin katsotaan sinulle sopiva palvelupaketti!