Kuka mitä häh?

Minä olen Laura.

Minulla on kaksi intohimoa: ihmiset ja pienet yritykset.

Tai oikeastaan vain ihmiset, koska etenkin pienten yritysten syvin olemus on niitä pyörittävissä ihmisissä. Haluan rohkaista ja kannustaa ihmisiä, ja haluan nähdä pienten yritysten kehittyvän, kasvavan ja menestyvän. Erityisesti pidän hyvänmielen yrityksistä, joissa kaikkea tekemistä ohjaavat arvot ja aito innostus tehdä maailmasta parempi paikka.

Olen kirjoittaja, joka kuuntelee, tarkkailee ja ideoi. Pidän kirjoittamisesta enemmän kuin mistään. Aivoni, joissa ajatukset sinkoilevat jo pienimmästäkin inspiraationsiemenestä, tarvitsevat poistoventtiilin. Kynän ja paperia, siis.

Miksi Sohvalla?

Yritykseni olemassa olon tarkoitus on kannustaa ihmisiä elämään ja tekemään itselle tärkeitä asioita juuri nyt. Olen seurannut, miten itse kunkin arjessa jää yhä vähemmän aikaa sille mikä on oikeasti oleellista: ihmistenväliset keskustelut ja läsnäolo.

Yritykseni palveluiden muotoilussa olen hyödyntänyt tekniikan alan koulutustani (TkT, prosessi- ja ympäristöanalytiikka – heh!) ja monipuolista työkokemustani sekä kiinnostustani ihmisten hyvinvointiin.

PS. Tietysti tähän liittyy myös pari tohtorimaista yhtälöä.